Egy családi ház felépítése rengeteg előkészületet, tervezést, szakhatósági eljárást igényel. A házépítéssel kapcsolatban minden terhet levesszük az Ön válláról! Az Europabauval a házépítés nem a gondok és problémák kezdete lesz hanem a megoldás. A házépítés első lépéseként vezető tervezőnk és 4 fős csapata az ügyfél elképzelései alapján egyedi, személyre szabott vázlattervet készítenek úgy, hogy a megrendelő igényeit szem előtt tartva egy élhető, szerethető, a mai kor igényinek és elvárásainak mindenben megfelelő otthon születhessen. Nem típustervek alapján építjük házainkat. Minden családi ház egyedi tervek alapján készül. Szerződéskötést követően tervezőink összeállítják a teljes tervdokumentációt, melyet feltöltenek az ÉTDR rendszerbe. Kivitelezési árunk a tervezés és a tervezői művezetés minden költségét tartalmazza!

Az elkészült vázrajzhoz első lépésként pontos, a legapróbb részletekre is kitérő költségvetést készítünk, hogy a családi ház építésébe nyugodtan vághasson bele minden megrendelőnk! A házépítés az első és egyik legfontosabb lépése a pénzügyi lehetőségek pontos felmérése. A költségek ismeretében, amennyiben igényli, tapasztalt hitelügyintézőnk tud segítséget nyújtani abban, hogy felmérje a megrendelőnk anyagi kereteit, lehetőségeit, illetve igény esetén segítse őket a banki és egyéb hitelintézetek sokszor nem egyszerű világában eligazodni.

Kivitelezés Europa Bau
családi ház tervezés

Mivel a tervezés és a kivitelezés is egy kézben van, így kiszámítható határidővel és előre meghatározott, szerződésben rögzített fix kivitelezési árral dolgozunk. Célunk, hogy a magas szakmai minőség mellé, az egyéni igények maximális figyelembevétele mellett értékálló, jól használható, I. osztályú anyagokból épülő, minimális rezsiköltséggel fenntartható családi házat építsünk a lehető legkedvezőbb áron! Folyamatosan képezzük magunkat, és igyekszünk naprakészek lenni a legújabb technológiai újdonságok terén is.

A kivitelezések során nagy hangsúlyt fektetünk a kommunikációra is! Valljuk, hogy az építőiparban is pont annyira elengedhetetlen a kölcsönös és korrekt kapcsolattartás, mint a gazdasági élet más területein. Éppen ezért kollégáink mindig ügyfeleink rendelkezésére állnak, hogy minden kérdésére választ adhassanak! Budapesti irodánkban pedig időpont egyeztetést követően van lehetőség személyes megbeszélésre.

A kivitelezés minden fázisáról fotódokumentáció készül, melyet a kulcsátadáskor ügyfeleink rendelkezésére állnak! Így a későbbiekben sem kell azon gondolkozni, hogy hol futnak a csövek, vezetékek, hol vannak kapcsolódási és rögzítési pontok, stb. Elegendő lesz megnyitni a digitális formátumú fotó gyűjteményt, és máris minden kérdésre választ kaphat.

Az épülő ház méretétől és készültségi fokától (szerkezetkész) függően egy új családi ház megépítése 6-12 hónapig tart, melyet szerződésben is rögzítünk.