Rólunk

Cégünk, a Tamásy Kft, egy 2004-ben alakult családi vállalkozás. Fő profilunk tégla szerkezetű családi házépítés, generálkivitelezés. Az elmúlt években az építőipar számos területén dolgoztunk, ahol rengeteg gyakorlatot és tapasztalatot halmoztunk fel a házépítés minden területén. Több száz, közreműködésünkkel megvalósult házépítés és több tucat saját beruházást követően döntöttünk úgy munkatársainkkal, hogy az eddig megszerzett tudást leendő megrendelőink szolgálatába állítjuk!

Azon dolgozunk, hogy ügyfeleinknek a lehető legkedvezőbb áron megteremtsük az egyéni igényeiknek megfelelő, értékálló, új otthonát.

Építőipari vállalkozásunk, az Europabau fő profilja a házépítés. Szerkezetkész és kulcsrakész tégla szerkezetű családi házak tervezésével, építésével, generálkivitelezésével foglalkozik. Célunk, hogy ne csak kényelmes, de biztonságos és korszerű, minőségi, modern otthonokat készítsünk.

Az elmúlt, közel másfél évtizeddel a hátunk mögött biztosan kijelenthetjük, hogy nincs olyan területe az építőiparnak, ezen belül a házépítésnek, ahol mi, vagy kollégáink ne rendelkeznének megfelelő felkészültséggel, profizmussal és magas szintű szakmai tudással. A házépítés minden terhét levesszük a válláról!

Cégünk és munkatársaink – tervezők, műszaki vezetők, szakembereink, alvállalkozóink… – több évtizedes gyakorlata a biztosíték a szakterületükön végzett kiváló munkához és eredményhez!

A generálkivitelezés legnagyobb előnye, hogy egy építkezés során A-tól Z-ig minden munkát elvégzünk és szemmel tartunk. A házépítés során a legapróbb részletekre is odafigyelünk.

Az alapozástól kezdve a kulcs átadásig, az Europabau minden egyes részfeladatot kivitelez, ellenőriz.

Csapatunk

Tamásy GáborÉrtékesítési vezető
Telefon: 0620/352-0355
e-mail: tamasy.gabor@europabau.hu
Tamásy LászlóÜgyvezető
Telefon: 0620/353-7755
e-mail: tamasy.laszlo@europabau.hu
Majoros CsabaFelelős Műszaki Vezető
Telefon: 0670/603-0288
e-mail: majoros.csaba@europabau.hu

Korábbi munkáink

Az alábbiakban korábbi munkáinkból készült galériát tekintheti meg.